Sunday, 29 December 2013

2013 End Giveaway


Assalamualaikum Dan selamat malam! :D

Jemput join GA by Eca...
Syarat pun  yg sangat Simple tau...
Nak Join, klik banner yer...
Mana tau, ada rezeki korang kat GA ni...kan??kan?? :D


 http://www.ecadwinkyasha.com/2013/12/ga-year-end-2013.html



3) Share entry INI via FB, Twitter, G+ (OPTIONAL)
(optional means, nak share dialu-alukan, taknak share takpe  *-*)


4) Masukkan Nama & Link Entry Penyertaan anda di LINK ini.


Tujuan utama GA ini :
berkongsi REZEKI dari BLOG sepanjang tahun 2013 yang agak suam-suam kukukakiku.

melahirkan lebih ramai blogger yang kreatif dalam menghasilkan lebih banyak entry menarik.

tarikh penting :
31 Dec 2013 - tarikh tutup.
1 - 5 Januari 2014 - pengumuman pemenang.


Nak Share sikit Tentang Tuan Blog:

 1)  Beliau ialah Eca Dwinky Asha!!  ^__^
2) Beliau merupakan  seorang guru tuisyen tau! 
3)  Juga merupakan pelajar separuh masa ijazah Sarjana Pengurusan Pendidikan..bakal jadi guru.. 
InsyaAllah, kalau ada rezeki kan  Eca:))
3) Oh ya!! Eca sedang exam tu sehingga tarikh  30 dec.., korang jgn ganggu dia ekk..
Kalau nak join,  join senyap2 jer..huhu..  :P


1 comment:

Eca Dwinky Asha said...

thanks sudi join dear :)
suka tgk bunga2 bergerak kat belakang tu.hehehe


* jgn lupa PM alamat yer.eca baru nak cek satu2 :(